- Oplevelser med udgangspunkt i fuglelivet på Lolland-Falster

Måned: juni 2022

hvepsevåge

Fugleovervågning på Møn

Jeg tror, jeg er forelsket! I mandags (d. 27. juni) brugte jeg endnu en dag på Møn, og jeg må bare sige, at det er et helt fantastisk sted at gå rundt. Jeg skal mere til Møn i de kommende år.

Rødebro

Crex crex

Min kollega Claus og jeg havde snakket om at prøve lykken med engsnarre, som vi begge mangler at “krydse”, og da vejret i går så lovende ud med stille vejr, aftalte vi en tur med afgang fra Nykøbing kl. 22.20.

rustand

Familietur med ny DK-art

Søndag d. 12. juni var det egentlig ikke meningen, at jeg skulle på tur. Men da der omkring middag tikkede en Bird Alarm ind om 17 rustænder ved Bøtø Enge, kunne jeg ikke lade være med at spørge Charlotte, om vi skulle tage en familietur om aftenen.

bomlærke

Møn rundt og endnu en DK-art

Fredag d. 10. juni ville Charlotte og Lærke være væk hele dagen, men de skulle ikke bruge bilen, og da jeg samtidig havde fået opsparet en del flex-timer, planlagde jeg straks at tage en fridag, så jeg kunne bruge en hel dag på Møn.

silkehejre

Tre grønne og en DK-art

Onsdag d. 8. juni var det egentlig ikke meningen, at jeg skulle på tur. Men henad aftenen tikkede der pludselig en Bird Alarm ind fra min ven Simon, som havde fundet en odinshane i sommerdragt ved Bøtø Enge.

atlingand

Jo mere man prøver…

…jo heldigere er man. Jeg har prøvet en del de seneste dage, men ikke lige haft heldet med mig. Det har dog været rigtig hyggeligt, og hvis jeg bliver ved med at prøve, skal heldet nok ramme engang imellem 😊

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén